"לכבוד מרן הגאון עובדיה יוסף", ספר תהלים (ירושלים, תשי"ג) בחתימת רבי ברוך יצחק פריינד, עם הקדשות בכתב יד למרן רבי עובדיה יוסף מאת 'בנו המאומץ' הרב אברהם ישועה.
ספר תהלים , עם תוכן כוונת כל מזמור, נחלק לחמשה ספרים, לשבעת ימי השבוע ולשלשים ימי החודש. דפוס ברויאר, הוצאת 'אריה' ירושלים, תשי"ג [1953]. עם חתימות כתב ידו של רבי ברוך יצחק פריינד והרב אברהם ישועה, ועם הקדשות למרן רבי עובדיה יוסף, בהיותו רב ראשי לתל-אביב יפו.
הגאון הצדיק רבי אברהם ישועה – חביבן של צדיקי הדור הקודם ו"בנו המאומץ" של הגאון מרן רבי עובדיה יוסף. נולד לאביו הצדיק רבי מנחם ישועה זצ"ל, מזכה הרבים ומגדולי נקיי הדעת בירושלים, ממקימי ישיבת 'אור זרוע לצדיק' בשכונת 'בית סאלם' בקצה שכונת בית ישראל, מקורבו ותלמידו של בעל 'האהבת חיים' חכם מנחם מנשה זצ"ל ומגדולי ראשוני תלמידיו המובהקים של מרן הגר"ע יוסף, שאף היה לומד עמו מידי יום. רבי מנחם ישועה נפטר בדרכו לשיעור בקסטל והשאיר אחריו אלמנה ותשעה יתומים.
לאחר פטירתו לקח מרן הראשון לציון רבינו עובדיה יוסף זצ"ל את בניו של רבי מנחם ישועה זצ"ל תחת חסותו ונעשה אפוטרפוס לילדים היתומים, יחד עם מרן רבי יהודה צדקה ראש ישיבת 'פורת יוסף'. מרן רבי עובדיה זצ"ל רכש להם דירה והיה מגיע לביתם בכל ליל שבת ללמוד יחד עם הילדים. הוא הגיע לשמחות שלהם ולאזכרות של אביהם ואף היה מסדר הקידושין אצל רוב בני המשפחה. רבי אברהם ישועה נהג לספר שמרן הגר"ע יוסף היה דואג למחסורם וממש היה כאבא מסור ליתומים בכל המובנים.
רבי אברהם ישועה היה שקדן גדול בתורה. הוא העלה את חידושיו על הכתב והרביץ תורה בתלמידים במשך שנים רבות, על אף כל ייסוריו. הוא לימד את תשב"ר בבית מדרשו של זקן המקובלים מרן רבינו יצחק כדורי זיע"א ועמד בראש כולל יום שישי 'קול מנחם' ע"ש אביו. הוא נודע בהקפדתו על שמירת העיניים מכל ההסתכליות האסורות. גדולותו בתורה הייתה לשם דבר, ורבה של ירושלים, הגאון רבי שלום משאש זצ"ל, העיד בהסכמה שכתב בשנת תשנ"א שרבי אברהם ישועה הוא 'תלמיד חכם צנוע וירא שמים ודגול וחרוץ'. היה מקורב לסידנא ה'בבא סאלי' רבי ישראל אבוחצירא זצ"ל, לראב"ד העדה החרדית הספרדית הגאון רבי יעקב מוצפי זצ"ל, למרן הגאון רבי יהודה צדקה זצ"ל ראש ישיבת 'פורת יוסף' בגאולה, לצדיק הנסתר רבי יוסף דיין זצ"ל, לגאון רבי אליהו אברג'ל שליט"א ראב"ד בירושלים ורבה של שכונת בקעה, ועוד. בזמן שהייתו בברקולין בכדי לשמש שליח ציבור בימים נוראים, התמוטט ונפטר. הוא הובא למנוחות בערב שבת קודש, ה' בתשרי תשע"ז.
תולדותיו הובאו
ספרו של אחיו, רבי דוד יוסף ישועה, 'לכו חזו מפעלות צדיקים' (תשנ"ז).
[2], ו עמו', קכא, [2] דף. הקדשות לרבי עובדיה יוסף בדף הפורזץ ובמעטפת.
כריכת מעטפת פשוטה, כתמים, מצב בינוני-טוב.